Όταν κερδίζεις την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ, και την επόμενη αγωνιστική υποχρεώνεις τον ΑΠΟΕΛ σε ισοπαλία, τότε ανεβάζεις κατά πολύ τον πήχη και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Ποια θα είναι άραγε η συνέχεια όταν η ομάδα καλείται να αγωνιστεί με θεωρητικά ισοδύναμες ομάδες;

Το απόγευμα του Σαββάτου η αναμέτρηση απέναντι σε έναν απρόβλεπτο Ερμή. Μπορεί η ομάδα της Αραδίππου να μην βρίσκεται στα καλύτερά της, όμως είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί να πατήσεις την μπανανόφλουδα και να πέσεις…

Η Πάφος, λοιπόν, που βρίσκεται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο μετά τις τελευταίες δύο εμφανίσεις, καλείται να δείξει την ίδια σοβαρότητα και κυρίως αποφασιστικότητα στο τελείωμα των φάσεων για να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η νίκη επί του Ερμή πρέπει να έρθει πάση θυσία, αλλιώς θα πάνε τζάμπα οι τέσσερις βαθμοί επί Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ, αλλά και ότι έκτισε μέχρι τώρα με τις δύο εμφανίσεις.

Κακά τα ψέματα, η Πάφος δείχνει να είναι πιο ομάδα με τον ερχομό του κύριου Κόπιτς (φώτο). Κάποια λάθη που γίνονται, κυρίως λόγω απροσεξίας, αλλά και το μη τελείωμα των φάσεων (ειδικά στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ), πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.

Η ομάδα έχει ισχυρές μονάδες σε όλες τις γραμμές και θεωρούμε ότι εάν υπάρξει ακόμη λίγη βελτίωση θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here