Ξεκίνησε σιγά – σιγά ο προγραμματισμός στην Πάφος fc και ένας – ένας οι ποδοσφαιριστές περνούν από τα γραφεία της ομάδας είτε για να υπογράψουν ανανέωση συνεργασίας, είτε για να παραμείνουν στην ομάδα, είτε ακόμη και για να αποχωρήσουν ύστερα από διακανονισμό για τις οφειλές τους.

Ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα εξόδου ήταν ο Ντάνι Γουίλιαμς, ένας ποδοσφαιριστής με βαρύ βιογραφικό, ωστόσο δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει και η διοίκηση δεν του χάλασε χατίρι.

Παρελθόν από την ομάδα και ο Ναχίρ Μπεσάρα, ένας ποδοσφαιριστής αθόρυβος μεν, μηχανάκι δε. Αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια έχοντας στα περισσότερα αρκετά καλή παρουσία. Θεωρούμε ότι εάν έμενε θα ήταν επιτυχία για την ομάδα. Ο 29χρονος σουηδός μεσοεπιθετικός ζήτησε να επιστρέψει στη χώρα του εκεί όπου βρίσκεται η οικογένειά του.

Την πόρτα εξόδου αναμένεται να δουν και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Αμφίβολοι είναι οι Σάννυ, Φόλμπρεχτ, Φυλακτού, Πάντσεο, Σακό, Αλέξανδρος Κωσταντινου, Νέμετς και Ράκελς, παρόλο που οι δύο τελευταίοι είναι ένα βήμα προ της εξόδους τους.

Απ’ εκεί και πέρα, άλλες αποδεσμεύσεις ίσως και να αποτελέσουν έκπληξη, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έπαιζαν και είχαν αρκετά καλή παρουσία στην ομάδα, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Όσο αφορά τους δανεικούς, θα γίνει προσπάθεια για παραμονή του Λαφράνς, ενώ με τον Τόρρες δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Μπορεί να πρόκειται για ένα εξαίρετο επιθετικό, ωστόσο, οι συχνοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να δείξει την πλήρη αξία του.

Σε αυτούς που παραμένουν και στους οποίους κάναμε αναφορά παλαιότερα, προστίθεται και ο Κέβιν Μπεριγκό, ενός ποδοσφαιριστή γκολτζή, που όταν αποφασίσει να παίξει μπάλα είναι ασταμάτητος. Παρότι τα τελευταία χρόνια είναι άτυχος με τους συνεχείς τραυματισμούς, εντούτοις στα παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε την μεγάλη κλάση του.

Τέλος, όσο αφορά τα νέα αποκτήματα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν περίπου δέκα προσθήκες, οι οποίοι θα αφορούν έτοιμους ποδοσφαιριστές για την ενδεκάδα. Άλλωστε, έτσι μας έχουν συνηθίσει οι ιδιοκτήτες της ομάδας… Να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρνουν σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here