Μηχανή χρήματος έχει μετατρέψει την Πάφος fc το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι τόσες πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να μείνουν για να αποτελούσαν τον κορμό της ομάδας.
Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει, καθώς είτε «ομάδα» είτε «άλλο μαγαζί» λέγεται, αυτοσκοπός όλων είναι το κέρδος και η διατήρηση της υγιής επιχείρησης. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Άλλωστε, κανείς δεν κάνει κάτι που δεν έχει σκοπό τα κέρδη.
Πέρσι, το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς ξόδεψε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ και έκανε ότι έκανε. Έφερε στην ομάδα παικταράδες που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Φέτος, έγιναν σημαντικές προσθήκες. Ρούτκο, Βαλεριάνος, Άλεξ Κωνσταντίνου κλπ. και έπεται συνέχεια. Στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ούτε στα όνειρά μας δεν φανταζόμασταν ότι θα βλέπαμε στο Παφιακό. Αυτοί είναι οι Νέμετς, Ράσιτς, Sanny, Μπεριγκό κλπ.

Πολλά τα κενά
Τώρα όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η ομάδα έχει σοβαρότατο πρόβλημα. Λείπει ο άνθρωπος που θα «στρώσει» την ομάδα. Δεν γίνεται να ξεκινά η προετοιμασία και να λείπουν από το ρόστερ 6-7 ποδοσφαιριστές, κάτι που συνέβη και πέρυσι. Αυτό είναι λάθος και όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο το αναγνωρίζουν.
Απ’ εκεί και πέρα, φαίνεται ότι η ομάδα θα ενισχυθεί, αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο, διότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι.
Όπως έχουμε ξαναγράψει, η ομάδα χρειάζεται τρίτο τερματοφύλακα, δύο στοπερ, ένα αμυντικό χαφ, ένα αριστερό εξτρεμ και ένα δεκάρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here