Νέες δύσκολες εξετάσεις καλείται να περάσει εκ νέου η Πάφος fc. Ο αγώνας απέναντι στην πρωτοπόρο και πολύ φορμαρισμένη Ομόνοια είναι ίσως ο δυσκολότερος από τους προηγούμενους. Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι αναμφίβολα το φαβορί για τη νίκη.

Η παφιακή ομάδα καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς νέα αποτυχία θα επιβαρύνει το ήδη συννεφιασμένο σκηνικό, ενώ μια νίκη θα ισοδυναμεί με νέο ξεκίνημα.

Στα αγωνιστικά, ο Ζέλικο Κόπιτς είδε τους τραυματίες να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να είναι στη διάθεσή του για το σαββατιάτικο παιχνίδι. Πέραν των Μπεριγκό (που επιστρέφει τέλος του μήνα) Λουλίνια και Βαρελά (ρήξη χιαστών), όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι. Έτσι, ο κροάτης προπονητής αναμένεται να υποδεχθεί την Ομόνοια με τα «βαριά» ονόματα στην πρώτη γραμμή.

Το θέμα στην παφιακή ομάδα είναι κατά πόσο οι ανέτοιμοι ποδοσφαιριστές μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Αν βοηθήσουν σίγουρα η Πάφος θα δείξει ένα αλλιώτικο αγωνιστικό πρόσωπο, ικανό να κυνηγήσει ακόμα και τη νίκη απέναντι στους πράσινους της πρωτεύουσας.

Ο αγώνας αποτελεί και μια γερή εξέταση για τον Κροάτη προπονητή της Πάφου, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει παρακολουθήσει την Ομόνοια και ξέρει πώς να την αντιμετωπίσει.

Φίλαθλοι
Πέραν της μάχης στον αγωνιστικό χώρο, θα έχουμε και τη μάχη της κερκίδας. Στο Στέλιος Κυριακίδης αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου που δεν αποκλείεται να φθάσει και τις έξι χιλιάδες.
Στην Ομόνοια έχουν δοθεί 2100 εισιτήρια και δεν αποκλείεται να γεμίσει ασφυκτικά και η κερκίδα των γηπεδούχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here