Καθόλου δεν μας προκαλεί έκπληξη η εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών της Πάφος fc. Η ομάδα αποτελείται από παικταράδες και ήταν θέμα χρόνου να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλοι στο παφιακό στρατόπεδο αισιοδοξούν ότι τα θετικά αποτελέσματα θα συνεχιστούν και η ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να τερματίσει στην εξάδα… Απ’ εκεί και πέρα, θα κυνηγήσει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει ότι είναι πολύ δύσκολο η Πάφος να μπει στην εξάδα, διότι θα πρέπει να αφήσει εκτός μια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Ο βαθμός δυσκολίας παραμένει ο ίδιος και η παφιακή ομάδα θα πρέπει να “τινάξει την μπάγκα” όσο αφορά βαθμολογική συγκομιδή για να τα καταφέρει. Δεν είναι ακατόρθωτο, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο.

Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι οι ομάδες από την 7η θέση που βρίσκεται η Πάφος έως την τρίτη θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ έχουν μόλις τέσσερις βαθμούς διαφορά. Συνεπώς, εάν η Πάφος συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα και την ίδια ώρα οι άλλες ομάδες χάνουν σημαντικούς βαθμούς, μπορεί να επιτύχει τον μεγάλο στόχο.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ίδια όνειρα με την Πάφος fc κάνει και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Μια ομάδα που παρότι έχει κάνει πολύ μικρό προϋπολογισμό, κατάφερε σε δέκα αγώνες να πετύχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία και να βρίσκεται στην πολύ τιμητική 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here