Δεν μπορεί να μην επιδιώξει το φρεσκάρισμα και τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται η Πάφος fc για να σταθεί με αξιώσεις στη συνέχεια και να παλέψει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Όπως είναι σήμερα τα δεδομένα και με βεβαρυμμένο πρόγραμμα, αλλά και με πολλές και συνεχείς απουσίες, η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε ενίσχυση.

Εξάλλου, με δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλιούρας είπε ότι θα γίνουν σωστές κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Η διοίκηση παρακολουθεί τα δεδομένα και θα προσπαθήσει να κάνει ένα φρεσκάρισμα στην ομάδα.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά ενόψει της συνέχειας, ο κ. Παλιούρας είπε: «Πάνω κάτω θα είναι η ίδια κατάσταση όπως και χθες. Ευελπιστούμε οι Φυλακτού και Νέμετς να είναι διαθέσιμοι. Επιστρέφει και ο Ρούτκο. Τιμωρημένος είναι ο Βαλεριάνος. Επέστρεψε και ο Τόρες χθες και θα δοκιμάσει σιγά σιγά να μπει σε ρυθμούς προπόνησης. Περιμένουμε και την ερχόμενη εβδομάδα την επιστροφή του Σακό που θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και τον περιμένουμε να είναι έτοιμος μέσα στον Φεβρουάριο, όπως και ο Μπεριγκό».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here