Άπαντες δυσαρεστημένοι, αλλά και απογοητευμένοι με τα όσα συμβαίνουν στην Πάφος fc. Ιδιαίτερα με τους τραυματίες. Από την αρχή της χρονιάς υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί. Αγωνιστική με αγωνιστική οι τραυματίες αυξάνονταν και σχεδόν ποτέ δεν είχαμε απαρτία.

Είναι ίσως ένα γεγονός που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο από τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Πώς είναι δυνατόν να τραυματίζονται τόσο εύκολα οι ποδοσφαιριστές; Τι λένε οι αρμόδιοι που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι γυμναστές; Μήπως δεν έκαναν επαρκή προετοιμασία; μήπως προέρχονταν από αγωνιστική απραξία;

Εδώ προκύπτει και το ερώτημα: Πέρασαν οι ποδοσφαιριστές από κάποιο ιατρικό κέντρο για εξετάσεις, ή όχι;

Τι συμβαίνει με τον Μπεριγκό; Κάθε χρόνο παίζει δύο – τρία παιχνίδια και τραυματίζεται. Πώς είναι δυνατόν; Ξαφνικά, ενώ ήταν έτοιμος να επιστρέψει, μαθαίνουμε ότι πάει σε νέα χειρουργική επέμβαση… Τα ίδια πάνω – κάτω και για τον Τόρρες. Έπαιξε ένα παιχνίδι, τραυματίστηκε και λέχθηκε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει. Ξαφνικά, έφυγε για την Αργεντινή με κανένα να μην ξέρει πότε θα επιστρέψει.

Τα ίδια και με άλλους ποδοσφαιριστές. Τι συμβαίνει στην ομάδα; Υπάρχει τόση ατυχία, ή είναι κάτι άλλο; Πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Και, τέλος, γιατί οι ιδιοκτήτες της ομάδας επιτρέπουν να συμβαίνουν όλα αυτά από τους υπαλλήλους τους που πληρώνουν αδρά; Είναι φανερό ότι κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και πρέπει να φύγουν πρώτοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here