Η ήττα από την Ανόρθωση, μα περισσότερο η μη ικανοποιητική παρουσία σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών, έφερε αγανάκτηση και μουρμουρητά στις τάξεις των φιλάθλων της Πάφος fc. Εκεί που όλοι περίμεναν μια ομάδα ισχυρή, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Μάλιστα, ως λύση σε αυτό το πρόβλημα, ζητούν την αλλαγή προπονητή, παρότι δεν φταίει αποκλειστικά αυτός.
Είναι φανερό ότι η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς είναι ανέτοιμη και δεν φταίει αυτός. Ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα. Άρα, αυτό που χρειάζεται από πλευράς ομάδας είναι ακόμα πιο σκληρή δουλειά και από πλευράς φιλάθλων υπομονή.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η ομάδα της Πάφου διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να παίξει αξιόλογο ποδόσφαιρο. Μέρα με τη μέρα η ομάδα θα δένει περισσότερο και πολύ σύντομα θα παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο. Ας μην ξεχνάμε ότι είχε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή και κανένας δεν περίμενε την ομάδα να κερδίσει όλες τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.
Η διακοπή
Η διακοπή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα ήρθε γάντι για την παφιακή ομάδα, καθώς δίνεται χρόνος για ανασύνταξη δυνάμεων. Χρόνο κερδίζουν και οι τραυματίες, οι οποίοι θα δώσουν περισσότερες λύσεις στον κροάτη τεχνικό. Έτσι, με την Ομόνοια στο Στέλιος Κυριακίδης, δίνεται μια νέα ευκαιρία για μια νέα αρχή από όλους, και ειδικότερα τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Η συνέχεια
Μετά την Ομόνοια υπάρχει ένα πιο βατό πρόγραμμα, όπου οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ανάσες στην τόση πίεση που δέχθηκαν απέναντι στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Ακολουθεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός Άχνας, η ΑΕΛ κλπ… Ομάδες που ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει, αλλά δεν είναι στους διεκδικητές του τίτλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here