Ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας έχει βάλει στο στόχαστρό της η Πάφος fc. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που η χρηματιστηριακή αξία τους πλησιάζει ή και ξεπερνά το ένα εκατομμύριο. Τέτοιους ποδοσφαιριστές απασχολούν κυρίως τις μεγάλες ομάδες του τόπου μας.

Για παράδειγμα, ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι ο Τάαμαρι που έχει αξία 1.6 εκατομμύρια και ακολουθούν οι Σαχίντ και Σάβιτς με 1.2 εκατομμύρια. Στην Ομόνοια πιο ακριβός είναι ο Άνταμ Λαγκ με αξία 800 χιλιάδες… Στην Ανόρθωση, πιο ακριβός είναι ο Κατσιαράβα με αξία επίσης τις 800 χιλιάδες. Αυτά, απλώς για σύγκριση τιμών, με τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν την Πάφος fc.

Στην Πάφο ο 24χρονος αργεντινός Χόρχε Ροντρίγκες έχει αξία στο ένα εκατομμύριο. Ο 21χρονος Ράσιαν Μέρφι που αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες έχει χρηματιστηριακή αξία 900 χιλιάδες.

Είναι φανερό λοιπόν ότι οι ιδιοκτήτες της Πάφος fc βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και πάνε σε ακριβές μεταγραφές. Πέραν τούτου, επιλέγουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι ξοφλημένοι και διψούν για διάκριση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ομάδα έχει τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας ποδοσφαιριστών στο κυπριακό πρωτάθλημα.
Απ’ εκεί και πέρα, καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και ο καθένας καλείται να δείξει την πραγματική αξία του και όχι τι υπάρχουν στα χαρτιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here