«Τρέχει» ο προγραμματισμός στην Πάφος fc ωστόσο οι αρμόδιοι κρατούν τα στόματα τους κλειστά. Καλώς ή κακώς δεν διαρρέει οτιδήποτε όσο αφορά πιθανά νέα αποκτήματα, μια τακτική που εφαρμόζεται από την πρώτη ημέρα που ήρθαν οι Ρώσοι στην ομάδα.

Η είδηση της εβδομάδας στην παφιακή ομάδα είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τόρρες, ένας προικισμένος ποδοσφαιριστής, καθώς δεν είναι υπερβολή εάν χαρακτηρισθεί ως νέος Μπεριγκό. Ο αργεντινός παρότι δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, έδειξε τις πλούσιες αρετές του στο σκοράρισμα. Είναι ένας γκολτζής ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Η αξία του είναι γνωστή και η Πάφος πέτυχε διάνα με την απόκτησή του.

Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι στην ομάδα θα παραμείνει και ο Λαφράνς. Ο γάλλος έκανε καλά παιχνίδια, αλλά έκανε και αρκετά άσχημα. Για την παραμονή του εξαρτώνται αρκετά, με κύριο απ’ όλα, την ομάδα στην οποία ανήκει, στον ΑΠΟΕΛ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα δοθεί δανεικός από την ομάδα της πρωτεύουσας με την Πάφο να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ωστόσο, δεν θα φορέσει μαύρα εάν δεν τον αποκτήσει.

Μια άλλη είδηση είναι οι προτάσεις για τον Μίκαελ Πανός. Για τον ποδοσφαιριστή είχαμε γράψει ότι είναι αρκετά εξελίξιμος και μπορεί να κάνει καλά παιχνίδια. Οι αποδόσεις του στο γήπεδο δεν έμειναν κρυφές με κορυφαίες ομάδες να ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here