Ξεκινά προετοιμασία η Πάφος fc με την απογοήτευση να κάνει και πάλι την εμφάνισή της, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε μια μεταγραφή, ούτε καν βγαίνουν προς τα έξω κάποια ονόματα (πέραν του Μέρφι), όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες. Αυτή η μυστικότητα που ήταν πάντοτε τακτική των ιδιοκτητών της ομάδας, δεν αρέσει στους φιλάθλους.

Δεν λέμε ότι δεν προχωρά ο προγραμματισμός, αλλά αυτή η καθυστέρηση δεν εξηγείται αλλιώς. Τι πιο από πράγμα να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός και να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές παρόντες στην επίσημη πρώτη που είναι ορισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου.

Κατανοούμε ότι φέτος είναι αλλιώς τα πράγματα, καθώς η παρουσία τέτοιου ισχυρού κορμού, δίνει κάποιες ανάσες στους διψασμένους για μεταγραφές φιλάθλους, αλλά η ομάδα έχει τρανταχτά κενά και οφείλει να τα κλείσει άμεσα και όχι τον Αύγουστο, μήνας κατά τον οποίο θα πρέπει η ομάδα να δίνει τα τελευταία φιλικά παιχνίδια.

Κακά τα ψέματα, όλοι κι όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν ξεπερνούν τους δεκαπέντε αυτή τη στιγμή και με αυτούς καλείται ο Κάμερον Τόσακ να ξεκινήσει προετοιμασία. Το τι θα κάνει με αυτούς είναι δουλειά δική του ασφαλώς, αλλά η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι το ρόστερ έπρεπε να ήταν ολοκληρωμένο, ή με τουλάχιστον πραγματοποιημένες τις μισές μεταγραφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here