Πλήρης απογοήτευση για άλλη μια αγωνιστική για τους φιλάθλους της Πάφος fc. Δεν είναι μόνο οι ήττες, αλλά και οι άσχημες εμφανίσεις που δεν λένε να εγκαταλείψουν την ομάδα. Πλέον όλα είναι ρευστά όσο αφορά το μέλλον του σωματείου.
Η ήττα από τη Δόξα πέρασε σχεδόν απαρατήρητη από τον κόσμο, καθώς είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο. Η ομάδα δείχνει να μην έχει τις δυνάμεις να σταθεί στα πόδια της και ανίκανη να ανατρέψει την έως τώρα αγωνιστική εικόνα.

Πανικός δεν πρέπει να υπάρχει, ωστόσο οι σειρήνες της διαβάθμισης ηχούν για τα καλά στα αυτιά όλων, σε σημείο που σπάει τύμπανα.
Παρόλο που υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη, έχει γίνει κατανοητό ότι η ομάδα είναι βαριά άρρωστη και η θεραπεία δεν φαίνεται να είναι δύσκολη.

Οι τελευταίες ελπίδες για να σωθεί η χρονιά εναποτίθενται στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, όπου οι αρμόδιοι καλούνται να ενισχύσουν την ομάδα με τέσσερις ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές, όχι όμως τουρίστες, αλλά από το πάνω ράφι.

Η απόκτηση αυτών των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και να παρουσιαστεί καλύτερη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, διότι αν δεν γίνει αυτό, τότε θα είναι ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού, πιο πολύ από πριν.

Οι αρμόδιοι, τεχνικός διευθυντής, τεχνική ηγεσία, ακόμα και οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να σωθεί η ομάδα και γενικά η χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here