Οι σπουδαίες εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών δείχνουν ότι η Πάφος fc πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο. Ένα επίπεδο που στόχευαν από την αρχή οι ιδιοκτήτες της ομάδας που, κακά τα ψέματα, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φτιάξουν μιαν αρκετά καλή ομάδα. Εν τέλει, το πέτυχαν.

Χρειάστηκε, λοιπόν, να περάσει σχεδόν ολόκληρος ο πρώτος γύρος για να μπορέσει η ομάδα να βρει τον καλό εαυτό της. Βέβαια, η αλλαγή προπονητή βοήθησε αρκετά και σήμερα η Πάφος ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αν τελικά καταφέρει και τερματίσει στην εξάδα, που δεν είναι απίθανο, τότε θα είναι σπουδαίο επίτευγμα.

Τώρα, όσο αφορά τη συνέχεια, ήταν, είναι και παραμένει δύσκολη, ωστόσο, εάν η Πάφος συνεχίσει στις ίδιες εμφανίσεις, τότε δεν έχει να φοβηθεί κανένα. Άλλωστε, εκκρεμούν και οι μεταγραφές Ιανουαρίου που αν πετύχουν τότε η ομάδα θα είναι ακόμα πιο δυνατή.
Πάντως, αν εξαιρέσουμε τις πρώτες 4-5 ομάδες του πρωταθλήματος, όλες οι άλλες είναι στα μέτρα της παφιακής ομάδας και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να πάρει αρκετούς βαθμούς.

Πού θέλουμε να καταλήξουμε; Στο ότι πλησιάζει η μέρα που η Πάφος θα συμπεριλαμβάνεται στις μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου. Φέτος, φαίνεται ότι μπήκαν στέρεες βάσεις για να κτιστεί στο άμεσο μέλλον μια ομάδα που όχι μόνο θα κοιτάζει στα μάτια τις μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου, αλλά θα είναι μία από αυτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here