Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Πάφου Πέτρος Μελαίσης μίλησε στον Super Sport fm104.0 για την ένταση η οποία θα εκδικαστεί σήμερα.

«Μας στεναχωρεί και το γεγονός ότι κάποιοι προδικάζουν το αποτέλεσμα. Κρατήσαμε χαμηλούς τόνους. Άλλο παρανομία και άλλο επινόηση, είπε κανείς ότι η Πάφος δεν σέβεται τους κανονισμούς;, είπε κανείς ότι η Πάφος διαφωνεί με έναν νόμιμο Κυπριακό ποδόσφαιρο;. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη. Δεν ξέρω αν κάποιοι άλλοι θέλουν να κρύψουν προβλήματα δικά τους. Η παρανομία είναι παρανομία, η επινόηση η φτιαχτή δεν βοηθά το ποδόσφαιρο μας. Εμείς θα περιμένουμε και δεν ανησυχούμε καθόλου. Καλλιεργήθηκε ένα κλίμα ότι θα αφαιρεθούν έξι βαθμοί και η Πάφος θα πέσει κάτω και άλλα τέτοια. Όχι η Πάφος δεν θα πέσει. Όταν είσαι νόμιμος δεν φοβάσαι. Όταν έχουν γίνει όλα νομότυπα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν θέλουμε να ανοίξουμε πόλεμο με κανέναν. Ο κάθε ένας προστατεύει ο μαγαζί του» τόνισε ο κ. Μελαίσης.

**«Αν θέλει κανείς να κάνει ένσταση μπορεί να βρει αφορμή και από το σορτζάκι. Για αυτό είπα ότι άλλο παρανομία και άλλο επινόηση».

Πως το αντιμετώπισαν αυτό οι ιδιοκτήτες;
«Οι ιδιοκτήτες έμειναν έκπληκτοι με αυτό το θέμα και τους εξηγήσαμε ότι θα το αντιμετωπίσουμε. Επένδυσαν χρήματα στην ομάδα. Επειδή δεν παίζει καλά η ομάδα μου να βρίσκω αφορμές από το σορτζάκι και τις τάπες ενός αντιπάλου για να κάνω ένσταση, αυτό μας ενόχλησε εμάς».

Για το θέμα Ράσιτς;
«Είναι σε επαφές με τους ιδιοκτήτες, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Προέκυψε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Υπάρχει μια ανοικτή επικοινωνία και ευελπιστούμε να έχουμε αίσια κατάληξη».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα…
«Θα λείψουν ο Νέμετς και ο Ζάντερ. Είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι για την περεταίρω πορεία μας. Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο . Στο Τσίρειο είχαμε αρκετό κόσμο και θέλουμε ακόμα περισσότερο στο γήπεδο μας».

Πηγή: sport-fm.com.cy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here