Στην αναζήτηση τριών κοινοτικών ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ήδη γεμάτο ρόστερ βρίσκεται η τεχνική ηγεσία του Ακρίτα Χλώρακας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Χλώρακας αλωνίζει την κοινοτική αγορά για να εντοπίσει κάποιες καλές περιπτώσεις, που εάν κινούνται σε λογικά οικονομικά πλαίσια θα αποκτηθούν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν ακόμη τρεις προσθήκες με ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω από τον κύπριο ποδοσφαιριστή.
Το ρόστερ είναι έτοιμο από πλευράς κυπρίων χωρίς να αποκλείεται άλλη προσθήκη, εάν προκύψει κάτι καλό.
Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα οι Χαράλαμπος Δημοσθένους και Μιχαλης Πεκρής που αποκτήθηκαν από την Πάφος fc, και ο ελλαδίτης διεθνής με την Κ – 19 Κώστας Καπετάνου, υπό μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης.
Τέλος, η ομάδα ξεκινά με εργομετρικά 21 και 22 Ιουλίου και στις 23,η πρώτη προπόνηση στο κοινοτικό Χλώρακας.
Τη Δευτέρα η κλήρωση
Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η κλήρωση των αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2018 – 2019. Η διαδικασία της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΠ και ώρα 13:00. Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων σε 30 αγωνιστικές. Με την ολοκλήρωση των 30 αγωνιστικών, οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα εξασφαλίσουν άνοδο στο Πρωτάθλημα και οι τελευταίες τέσσερις θα διαβαθμιστούν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.
Την επαρχία μας εκπροσωπεί μόνο ο Ακρίτας Χλώρακας, που θα χρησιμοποιεί ως έδρα το κοινοτικό στάδιο Χλώρακας.
Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος είναι το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here