Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Για το παιχνίδι και την ήττα από την Δόξα: «Υπάρχει απογοήτευση. Σε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλοί, με αρκετές ευκαιρίες δεν νικήσαμε. Επιβεβαιώσαμε από μόνοι μας τον κανόνα του ποδοσφαίρου και η μπάλα μας τιμώρησε Υστερήσαμε στο σκοράρισμα, χάσαμε μοναδικά τετ α τετ και ουσιαστικά το πρόβλημα μας είναι η δυστοκία».

Πρέπει να λυθούν άμεσα κάποια προβλήματα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τι πάει λάθος, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Έχουμε παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και θέλουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτε άλλο».

Μέχρι και πάνω στα Ρωσικά έβγαλε ο κόσμος για να δείξει την απογοήτευση του: «Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και τα ίδια συναισθήματα τα νιώθουμε κι’ εμείς. Ποτέ δεν είχαμε παράπονο από τον κόσμο, οι φίλοι της ομάδας ήταν πάντοτε κοντά μας».

Τι γίνεται με το θέμα προπονητή; «Θα δανειστώ τα λόγια του κ. Στιλ. Και την περασμένη εβδομάδα ήμασταν κοντά σε προπονητή αλλά δεν έκλεισε. Και τώρα είμαστε κοντά και περιμένουμε 1-2 μέρες για να κλείσει το  θέμα».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Νέας Σαλαμίνας: «Θεωρούμε ότι ο Σακό θα επιστρέψει, θα δούμε για τον Ράσιτς, επιστρέφει και ο Λουλίνια. Σίγουρα θα λείψει ο Μπεριγκό».

Πηγή:  Super Sport fm 104.0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here