Ιρλανδία – Αποστολή ΕΑΚ: Ανδρέας Οδυσσέως

Ούτε το επίπεδο ετοιμότητας, ούτε οι απουσίες, ούτε το γήπεδο δεν μπορούν να ισχύσουν ως δικαιολογίες για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον προπονητή της, Αντόνι Ιραόλα. Ο Ισπανός τεχνικός, μίλησε το βράδι της Τετάρτης (25/07) στην προγραμματική συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ντάντοκ (26/07, 21:45). Στη καλή δουλειά έγινε στην προετοιμασία, στάθηκε ο Τρισκόφσκι.

Ο Αντόνι Ιραόλα, όπως ο ίδιος μας είπε πως προφέρεται και τονίζεται το όνομα του μετά από ερώτηση, δήλωσε για:

– το ποιο θεωρεί το επιθυμητό αποτέλεσμα: «Πρέπει πάντα να προσπαθείς να κερδίζεις. Δεν θα είναι εύκολο, είναι καλή ομάδα και είναι σε καλό σερί. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η νίκη».
– την αντίπαλο: «Έχουν καλούς παίκτες, με αρκετή ταχύτητα στα άκρα και παίκτες ικανούς να μοιράσουν παιχνίδι. Μπορεί να παίξει γρήγορα σε όλους τους διαδρόμους και σε γενικές γραμμές είναι μία πολύ καλή ομάδα».
– το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του: «Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους. Ότι είναι το πρώτο μας ματς και ότι είναι πιο έτοιμοι, με περισσότερα παιχνίδια. Είναι μία δικαιολογία μεν, σίγουρα δυσκολεύει το έργο μας και θεωρώ πως θα εμφανιστούμε έτοιμοι».

– τις απουσίες: «Έχουμε ναι τραυματίες, όμως για αυτό έχουμε 20 και βάλε παίκτες στο ρόστερ. Δεν αποτελούν δικαιολογία οι απουσίες. Έχουμε λύσεις
– τον χλοοτάπητα (συνθετικός): «Σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημα για την αντίπαλο, όπως και ο αγωνιστικός χώρος που είναι μικρότερος από το δικό μας, όμως δεν αποτελεί δικαιολογία».

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι απ’ τη μεριά του, ρωτήθηκε από τους ξένους δημοσιογράφους να κάνει μία σύγκριση με την Κορκ, την οποία αντιμετώπισε πέρσι: «Και οι δύο είναι δυνατές ομάδες, με παρόμοιο στιλ ποδοσφαίρου αλλά έχουν διαφορές. Μας αναμένει δύσκολο παιχνίδι».

Για το τι να αναμένουμε απ’ τον ίδιο στη νέα σεζόν, σχολίασε: «Κάναμε καλή δουλειά στην προετοιμασία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ήταν διαφορετική η προετοιμασία για εμένα, είχα περισσότερο χρόνο να ξεκουραστώ καθώς δεν υπήρχαν διεθνείς υποχρεώσεις. Όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι για τις δυσκολίες της χρονιάς, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Δεν με ενδιαφέρουν οι ατομικές διακρίσεις, παρά μόνο να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της».

Με τα γνωστά…
Με έμφαση περισσότερο στην αφομοίωση του αγωνιστικού χώρου, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, που έγινε στο «Όριελ Παρκ», έδρα όπου θα φιλοξενηθεί ο αγώνας. Νεότερα προβλήματα τραυματισμών, δεν φάνηκε να προέκυψαν, με τον Ιραόλα να έχει στη διάθεση του, όσους πήρε μαζί του στην αποστολή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here