Πανίσχυρος ο νέος Ακρίτας

10460284 541536112614303 4336588707202446576 n Πανίσχυρος ο νέος Ακρίτας

Πρώτο φαβορί για την άνοδο θέλουν τον Ακρίτα οι διοικούντες της ομάδας. Αυτό μαρτυρούν άλλωστε και οι μεταγραφές που πραγματοποιούνται στην ομάδα της Χλώρακας.

Το πιο μεγάλο όνομα, που αποτελεί και παίκτης – κράχτης, είναι σίγουρα ο Νταβίτ Σολάρι, γνωστός από το πέρασμά του από την ΑΕ Πάφος. Ο Σολάρι, παρά το υψηλό κασέ του, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας στην επίθεση. Οι επαφές έγιναν και φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία. Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή Σολάρι οι πολύ καλές φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Ευθυμίου (φώτο), όπου παλαιότερα ήταν συμπαίκτες στην ΑΕ Πάφος.

Απ’ εκεί και πέρα, η ομάδα της Χλώρακας έχει εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον Θεοδόση Ιωσήφ, ο οποίος μετά από μια καλή χρονιά στην Πάφος fc, επιστρέφει στον Ακρίτα. Νέο απόκτημα και ο Τάσος Μακρής, που αποκτήθηκε επίσης από την παφιακή ομάδα.

Οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ, καθώς οι διοικούντες θέλουν να φτιάξουν ένα πανίσχυρο σύνολο, έτσι ώστε η ομάδα να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο. Στόχος του Ακρίτα είναι η επιστροφή στη Β’ κατηγορία.