Μετά από δική του απόφαση αποχωρεί από την προεδρία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη ο Χριστόφορος Μιχαήλ. Τους λόγους εξηγεί ο ίδιος:

«Όπως γνωρίζεται και απο την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας, μετά απο δική μου απόφαση έχω παραιτηθεί να είμαι πρόεδρος απο την ομάδα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη Πάφου για προσωπικούς λόγους.

Θεωρώ ότι στα 2 χρόνια που είμαι στην ομάδα έγιναν πολλά θετικά. Απο την άνοδο της ομάδας απο τη Β κατηγορία στη Α και απο εκεί πέρυσι στη σχετικά άνετη παραμονή της ομάδας στη Α κατηγορία στο περσινό πρωτάθλημα.

Στην πορεία αυτή γνωρισα καλούς και κακους ανθρώπους. Θέλω να πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητες και ποδοσφαιριστές απο τη μερα που ανέλαβα το δύσκολο αυτό έργο μέχρι τη περσινή σεζόν. Επισης σε όλα τα άτομα που με βοηθησαν και ηταν διπλα μου στο συμβούλιο της ομάδας αυτά τα 2 χρόνια.. Μπορεί να διαφωνήσαμε σε πολλά αλλά συμφωνήσαμε ότι ο Ευαγόρας πάντα μας ενωνε.

Απολογούμαι σε όποιον στεναχώρησα χωρίς να το θελω και τα λάθη που εγιναν απο πλευράς μου ηταν λογω απειρίας. Πανω απο ολα ειχα το συμφέρων της ομάδας και οχι το προσωπικό. Επίσης ενα ευχαριστώ και στο συμβούλιο της ΠΟΑΣΠ για τη συνεργασία που είχαμε .Αυτό δέν είναι το αντίο στην ομαδα μου απλά μιά μικρή αποχή για ανασυνταξη δυνάμεων γιατί εγώ εχω μάθει να μπαίνω μπροστά στα δύσκολα και να μην εγκαταλειπω το καράβι στις φουρτούνες».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here