Πρεμιέρα  στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας ανδρών την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου.  Ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού οι ομάδες είναι πιο ενισχυμένες σε σχέση με την περσινή χρονιά. Έτσι η πρώτη φάση του πρωταθλήματος αναμένεται να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις και ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού για τις 4 πρώτες θέσεις θα γίνει μεγάλη μάχη.

Στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» ο ΠΑΦΙΑΚΟΣ υποδέχεται την   ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας,. Οι αγώνας θα αρχίσει στις 7.30.μ.μ. και καλούνται όλοι οι φίλοι της πετόσφαιρας όπως ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ο ομάδα του ΠΑΦΙΑΚΟΥ παρουσιάζεται ενισχυμένη και αρκετά φιλοδοξεί για την νέα χρόνια. Η νέα διοίκηση του γιατρού Αντώνη Οικονομίδη προσέλαβε τον Στέλιο Καζάζη  ως προπονητή και φιλοδοξεί να ανεβάσει τον Παφιακό ξανά στην κορυφή.  Ο Παφιακός απόκτησε με ελευθέρα μεταγραφή τον πασαδόρο της Εθνικής Κύπρου  Άνθιμο Οικονομίδη τον οποίο πλαισιώνουν νέοι ξένοι παίκτες. Ο Νορβηγός Τβίντε Λαρς, ο Χοσέ Κοντρέρας, εν ενεργεία διεθνής από την Βενεζουέλα, που πρόσφατα έλαβε μπέρος στο Παγκόσμιο  πρωτάθλημα  και ο επίσης διεθνής Τζαμαϊκανός Τζάμιον Χάρτλεϊ. Στην ομάδα εντάχθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου από την Αναγέννηση Δερύνειας και ο Βασίλης Δημητρίου από την Νέα Σαλαμίνα. Συνεχίζει ο διεθνής λίμπερο Μαρίνος Παπαχριστοδουλου και ο επίσης διεθνής Νικόλας Κωνσταντινίδης. Την ομάδα ενισχύουν και  οι Βαλεντίνος Ανδρέου, Αντώνης  Ιγνατίου και Στέλιος Μασιάς. Ο Χάρης Σαββίδης συνεχίζει από το πόστο του βοηθού προπονητή όμως θα είναι ετοιμοπόλεμος σε περίπτωση που χρειαστεί της υπηρεσίες του η ομάδα να τις προσφέρει. Την ομάδα συμπληρώνουν οι νεαροί Νικόλας Χριστοδούλου, Νικόλας Φιλίππου και τα αδέλφια Ζαχαρίας και Δημήτρης Βλαδημηροφ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here