Η Διοίκηση της Πάφος FC απέστειλε την πιο κάτω ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: 

Δυστυχώς οι ανησυχίες μας, όσον αφορά τη μεταβίβαση των γηπέδων στην ΠΑΦΟΣ F.C., έχουν επαληθευτεί.  Δεν έχει επιτευχθεί οποιαδήποτε πρόοδος στο όλο θέμα και ούτε φαίνεται να υπάρχει καλή θέληση για επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος που ήταν εξ αρχής αναπόσπαστο κομμάτι της συμφωνίας μεταξύ των δύο σωματείων.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Παφιτών αγκάλιασε την ΠΑΦΟΣ F.C. αντιλαμβανόμενη την ανάγκη δημιουργίας μίας ομάδας που θα εκπροσωπεί ολόκληρη την επαρχία, μακριά από κομματικά ή άλλα συμφέροντα και με μοναδικό γνώμονα μία ομάδα δυνατή τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά που θα αξιοποιεί τα νεαρά της ταλέντα και θα δίνει σε εκατοντάδες νεαρούς τη δυνατότητα να αθλούνται στις ακαδημίες της.

Η ΠΑΦΟΣ F.C. θα έχει τις πόρτες της ανοικτές σε όλα τα σωματεία της Πάφου, αγροτικά και μη, για χρήση των γηπέδων.  Σκοπός μας είναι η συνεργασία με όλους για το καλό των παιδιών μας για το καλό του ποδοσφαίρου της Επαρχίας μας.

Καλούμε όλους, έστω και την υστάτη, να βάλουν στην άκρη εγωισμούς, πικρίες και συμφέροντα και να προσέλθουν στη συνάντηση με τον ΚΟΑ, την ερχόμενη Τρίτη, με καλή θέληση ώστε να εξευρεθεί οριστική λύση στο θέμα των γηπέδων και η ΠΑΦΟΣ F.C. να πάρει σάρκα και οστά.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν ήδη εξαντληθεί και εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη την ερχόμενη Τρίτη θα είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σαν ΑΕΚ Κουκλιών στο πρωτάθλημα 2014 / 2015 αφήνοντας πάντοτε παράθυρο ανοικτό για μελλοντική συνεργασία με την ΑΕΠ εφόσον δοθεί ικανοποιητική λύση στο γηπεδικό.

Για ακόμα μία φορά ευχαριστούμε τον κόσμο της Πάφου που μας στηρίζει.

Διοίκηση Πάφος FC

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΓΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΝ Ο ΑΠΟΠ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ. ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΑΙΜΙΛΚΙΑΣ ΜΕΙΕΡ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΓΟΚΤΗΜΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here