Το φιλικό με τον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς (3-0), το οποίο αποτέλεσε και πρόβα τζενεράλε, ήταν το τελευταίο της Πάφος FC, πριν την πρεμιέρα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο δημοτικό στάδιο Γεροσκήπου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας τόνισε ότι «στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί σοβαρή και θα ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της».

Στο μεταξύ, επί ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μμ, το σωματείο θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη. «Σκοπός της δημοσιογραφικής» όπως αναφέρει η ανακοίνωση «είναι η παρουσίαση του ενωμένου σωματείου και της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, ο απολογισμός τής έως τώρα διαδρομής από την μέρα δημιουργίας του σωματείου και οι στόχοι που έχουν τεθεί για το άμεσο μέλλον».

Τέλος, μεγάλη ανταπόκριση είχε το φιλανθρωπικό φιλικό μεταξύ της Πάφος FC και της Κολώνης / Γεροσκήπου, το οποίο βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 2-1. «Ευχαριστούμε την ομάδα της Κολώνης / Γεροσκήπου για τη άψογη συνεργασία και ως ΠΑΦΟΣ F.C θα στηρίζουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις οπότε μας ζητηθεί και φυσικά οργανώνοντας εκδηλώσεις προς όφελος των συνανθρώπων μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο σχετικά με το πιο πάνω φιλικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here