Κώστας Ιωάννου

Αν μια ομάδα έχει ξεκινήσει χωρίς…φρένα τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η Πέγεια. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα», ανακοινώνοντας την απόκτηση των Νικήτα Νικολάου και Δημήτρη Χριστοφή.

Το όνομα του πρώτου το τελευταίο διάστημα έπαιζε δυνατά για την Πέγεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός τερματοφύλακας να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο 20χρονος γκολκίπερ, που θα αποτελέσει μια σημαντική μονάδα στα χέρια του Γιάννη Χριστοδούλου για την αμυντική γραμμή, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αφροδίτη στην Α’ κατηγορία της ΠΟΑΣΠ , ενώ έχει παίξει επίσης στα τμήματα υποδομής της Τότεναμ.

Επίσης η Πέγεια κινήθηκε με ταχύτητα για την απόκτηση του Δημήτρη Χριστοφή, που έμεινε ελεύθερος, ντύνοντας στα κιτρινόμαυρα τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Η Πέγεια αναζητούσε ακραίους επιθετικούς και στο πρόσωπο του Χριστοφή βρήκε αυτόν που έλειπε. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο παρελθόν σε ΑΕΠ, Ολυμπιακό, ΟΘέλλο, Εθνικό Άσσιας και ΜΕΑΠ.

Με τις δυο αυτές μεταγραφές η διοίκηση της Πέγειας ουσιαστικά έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και θα γίνει άλλη προσθήκη μόνο σε περίπτωση που προκύψει στην πορεία κάτι καλό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here