Αν είσαι τύπος της φύσης και σου αρέσει το περπάτημα, τότε η πεζοπορία στο βουνό είναι το στοιχείο σου. Στην Κύπρο είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε βουνά παντού. Υπάρχουν πάρα πολλές όμορφες διαδρομές από την Πάφο μέχρι τη Λευκωσία.

Αν σκέφτεσαι λοιπόν να ξεκινήσεις την πεζοπορία, ή έχεις πάει μερικές φορές και σου άρεσε, θα πρέπει να γνωρίσεις τους Πεζοπόρους Πάφου. Οι Πεζοπόροι Πάφου είναι μια ομάδα ανθρώπων που διοργανώνουν πεζοπορίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αγαπητέ φίλε / φίλη, θα μπορούσαμε να σε εντυπωσιάσουμε με όμορφες φωτογραφίες από τοπία που έχουμε επισκεφθεί, όπως λίμνες, καταρράκτες, ποτάμια, μοναδικής ομορφιάς μέρη, όμως δεν θα το κάνουμε. Θέλουμε αυτό το κάτι μαγικό που σου προσφέρει η φύση, να το δεις και να το θαυμάσεις από κοντά. Να νοιώσεις ελεύθερος. Να γίνεις ένα με τη φύση. Άλλωστε, η επαφή με τη φύση μάς δίνει ενέργεια, δύναμη, όρεξη για ζωή και πολλά άλλα.

Ακόμα και αν είναι η πρώτη σου φορά και νοιώθεις τον φόβο της αποτυχίας, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι Πεζοπόροι Πάφου είναι καλά οργανωμένοι και στελεχωμένοι με έμπειρους πεζοπόρους, διασώστες και νοσηλευτές, πάντα πρόθυμους να σου προσφέρουν βοήθεια.

Αν επιθυμείς λοιπόν, να εντάξεις την πεζοπορία στη ζωή σου, δεν έχεις παρά να ενταχθείς με τους Πεζοπόρους Πάφου και να θαυμάσεις και εσύ τη μαγεία που σου προσφέρει η φύση.

Επισκέψου τη σελίδα Πεζοπόροι Πάφου στο FACEBOOK

για να ενημερώνεσαι για όλες τις πεζοπορίες.

Πιο κάτω δείτε ομαδικές φωτογραφίες από πρόσφατες πεζοπορίες μας

01 02 03 04 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here