Καθυστέρηση στις μεταγραφές αναμένεται να παρατηρηθεί και φέτος στην Πάφος fc, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες. Ο λόγος δεν είναι καθόλου τυχαίος, αφού, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες περιμένουν να ολοκληρωθούν κάποια πρωταθλήματα, όπως αυτό της Βραζιλίας και της Αργεντινής και ύστερα να κινηθούν μεταγραφικά.
Σύμφωνα με την ίδια αρμόδια πηγή, οι ιθύνοντες της παφιακής ομάδας περιμένουν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που θα μείνουν, είτε ελεύθεροι, είτε χωρίς ομάδα, έτσι ώστε να διαπραγματευτούν μαζί του πιο εύκολα και στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου. Δεν αποκλείεται πάντως οι μεταγραφές αυτές να είναι «ονόματα» όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει οι ιδιοκτήτες της ομάδας.

Συνέντευξη Ντουμπόφ
Ο ισχυρός άνδρας της παφιακής ομάδας Ρομάν Ντουμπόφ σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του (εκπομπή ΧΩΡΙΣ VAR) αναφέρθηκε για τους στόχους της ομάδας λέγοντας ότι είναι η είσοδος στην εξάδα, κάτι που εάν δεν επιτευχθεί θα είναι αποτυχία. «Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που να είναι ανταγωνιστική. Θέλουμε να παλέψουμε για την εξάδα και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο, οτιδήποτε κάτω από την εξάδα θα είναι αποτυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για το αν ο ίδιος και ο Σεργκέι Λομάκιν θα συνεχίσουν να επενδύουν στην ομάδα, είπε ότι: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε. Επενδύουμε στην ομάδα, στην ακαδημία, στο προπονητικό κέντρο. Είναι γεγονός όμως πως οι ομάδες δεν μπορούν να κτιστούν από τη μια μέρα στην άλλη και χρειάζεται χρόνο. Θέσαμε ένα πλάνο έξι ετών και προχωράμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την επένδυση μας. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, την Κύπρο και τους οπαδούς. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, αλλά χρειάζεται περισσότερο μάρκετινγκ. Πολλές φορές αναδεικνύουμε τα αρνητικά του πρωταθλήματος και όχι τα θετικά».
Τέλος αναφέρθηκε για το γηπεδικό λέγοντας ότι υπάρχει η σκέψη για να γίνει έδρα το δημοτικό Γεροσκήπου ως ένα μικρό και ζεστό γήπεδο των 6 – 7 χιλιάδων θεατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here