Δυο ντέρμπι έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας που έγινε την Τρίτη στα Γραφεία της ΚΟΠΕ. Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε σε διπλούς αγώνες τα ζευγάρια Αναγέννηση Δ. – Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση.

Στα άλλα δυο ζευγάρια η Κυπελλούχος Ομόνοια θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες με τον πρώτο στα Λατσιά τον Εθνικό, ενώ ο Green Air Παφιακός θα παίξει με την ΑΕ Καραβά. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 19 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 23 Νοεμβρίου 2018. Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί με το σύστημα φάιναλ – φορ σε ημερομηνίες που θα ορίσει η ΚΟΠΕ.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Γιόβαν Μέλκα σχολιάζοντας την κλήρωση με την Νέα Σαλαμίνα είπε ότι πρόκειται για δυο ντέρμπι. Ωστόσο, ανέφερε ότι μέχρι τις 19 Νοεμβρίου ενδεχομένως οι ισορροπίες να διαμορφωθούν.

Σχολιάζοντας το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιάννης Γιαπάνης ανέφερε ότι θα γίνουν δυο ανοικτά παιχνίδια με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.

Ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ Παντελής Παντελή σχολιάζοντας την κλήρωση με την Ανόρθωση ανέφερε ότι το κίνητρο του φάιναλ – φορ είναι αρκετά μεγάλο για τον κάθε πετοσφαιριστή γι’αυτό η ομάδα του θα προσπαθήσει να φθάσει στους «4 και στον Τελικό.

Η κληρωτίδα είχε κέφια την Τρίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here