Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν είναι τόσο απλή υπόθεση και εκεί στην ΚΟΠ το γνωρίζουν αρκετά καλά.

Το ίδιο και οι ομάδες που περιμένουν τις τελικές αποφάσεις της πολιτείας. Το γεγονός ότι αργεί τόσο η απόφαση, φανερώνει το δίλλημμα των αρμοδίων. Εάν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση το πρωτάθλημα θα είχε ήδη αρχίσει.

Στο σενάριο που δεν επαναρχίσει το πρωτάθλημα προκύπτουν διαφωνίες για το ποιες ομάδες θα πάρουν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά και τους δύο τίτλους.

Στο σενάριο που επαναρχίσει το πρωτάθλημα, υπάρχει θέμα με την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Στο μεταξύ, παίζει και ένα σενάριο για αύξηση των ομάδων, από δώδεκα σε δεκατέσσερις, αλλά και εδώ η κατάσταση περιπλέκεται.

Το πιο πιθανό σενάριο, όπως καταγράφεται σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ είναι η διακοπή του Β’ γκρουπ, κάτι που βρίσκει σύμφωνες τις ομάδες, ενώ όσο αφορά το Α’ γκρουπ η κατάσταση παραμένει ρευστή.

Στις μικρότερες κατηγορίες τα κατάφεραν μια χαρά, καθώς πάρθηκε η απόφαση για διακπή των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ κατηγορίας και ησύχασαν. Πάντως, εκκρεμούν τα δύο εισιτήρια της ανόδου που διεκδικούν τρεις ομάδες και κάπου εδώ περιμπλέκεται η κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here