ΠΟΑΣΠ / ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΥΛΙΚΚΑΣ: «Είμαι ικανοποιημένος»

17799905 282221588901383 7888952552471464449 n ΠΟΑΣΠ / ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΥΛΙΚΚΑΣ: «Είμαι ικανοποιημένος»

Πλήρης ικανοποιημένος παρουσιάζεται ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΠ Σάββας Παυλικάς (φώτο αριστερά) για τη φετινή διοργάνωση των πρωταθλημάτων, καθώς όπως τονίζει, η ποδοσφαιρική χρονιά κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα: “Τα πρωταθλήματά μας, που ήταν εις μνήμη του Ανδρέα Βραχνού, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Ήταν αρκετά ανταγωνιστικά και το ενδιαφέρον κράτησε μέχρι το τέλος. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αναγέννησης Ελπίδας και κυπελλούχος ο Ποσειδώνας. Η ομάδα της Γιόλου κατάφερε μάλιστα να πετύχει την άνοδό της στην Επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ”.
Αναφορικά με τα κρούσματα απειθαρχίας (επεισόδια), είτε από ποδοσφαιριστές, είτε από παράγοντες, που παρατηρούνται τακτικά στα γήπεδα, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΠ τόνισε ότι, “προσπαθήσαμε με πιο βαριά πρόστιμα να επιβάλουμε την τάξη. Θα πρέπει, όμως, να καταλάβουν και οι ίδιοι ότι το να προκαλούν επεισόδια, είναι εις βάρος τους αλλά και της ομάδας τους”.
Όσο αφορά τη νέα χρονιά, ο κ. Παυλικάς ανέφερε ότι “το νέο πρωτάθλημα θα είναι και πάλι με 12 ομάδες, ενώ γίνεται προσπάθεια να αυξηθούν οι ομάδες της Β’ κατηγορίας, από 9 σε 12. Ήδη, δύο ομάδες επέδειξαν ενδιαφέρον για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για τις ομάδες Μανδριά Β’ και Λέμπας”.
Η χρονιά 2017 – 18 ολοκληρώνεται με τις βραβεύσεις από πλευράς ομοσπονδίας σε εκδήλωση που θα γίνει την 1η Ιουνίου και η οποία είναι αφιερωμένη στα 40χρονα της ΣΤΟΚ και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δρ Μαρίνου Τιμοθέου.