Τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και το πρωτάθλημα πήρε φωτιά. Οι εμπρηστικές διαιτησίες συνεχίζονται με αποτέλεσμα την πλήρη αγανάκτηση των αδικημένων σωματείων και του φίλαθλου κόσμου.

Τελευταίο περιστατικό που προκάλεσε την αντίδραση μεγάλης μερίδας του φίλαθλου κόσμου, ο αγώνας ΕΝΠ με τον ΑΠΟΕΛ. Μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Λευκωσίας να παίρνει τη νίκη στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ υποστηρίζεται ότι ορθώς ο διαιτητής κράτησε τόσα λεπτά καθυστερήσεις, την ίδια ώρα που πρόεδροι, άλλοι παράγοντες και φίλαθλοι άλλων ομάδων υποστηρίζουν ότι ευνοήθηκε το ΑΠΟΕΛ.

Εμείς δεν θα σταθούμε στο γεγονός εάν ευνοήθηκε η μια ή η άλλη ομάδα, αλλά στο γεγονός ότι η διαιτησία είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε διαιτησίες με αλλοίωση αποτελέσματος, και παρόλο τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί, ακόμα συμβαίνουν περιστατικά που ο διαιτητής αμφισβητείται.

Όπως και να έχει, βρισκόμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική και οι διαιτητές διαπράττουν το ένα σφάλμα μετά το άλλο, προκαλώντας ακόμα περισσότερο το φίλαθλο κοινό, με κανένα να μην γνωρίζει που θα σταματήσει αυτή η κοροϊδία.

Άστε που εάν τολμήσει ένας παράγοντας και μιλήσει θα φάει τέτοιο πρόστιμο που θα τον αναγκάσει να μην ξαναμιλήσει για τη διαιτησία.

Αλήθεια, τώρα που ο κύριος Γιώργος Κούμας μίλησε για τη διαιτησία (ότι σε κάποια παιχνίδια αλλοιώθηκε αποτέλεσμα), ποιος θα τον τιμωρήσει, όπως συμβαίνει με άλλους παράγοντες ποδοσφαίρου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here