Όσο η έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει σε εκκρεμότητα, η Πάφος fc, όποια αγωνιστική εικόνα και αν παρουσιάζει, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει για την εξάδα. Βέβαια, είναι λίγο… εξωφρενικό να μιλάμε για εξάδα όταν η ομάδα παρουσιάζεται τόσο χάλια, ωστόσο, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Οι επόμενες αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικές για την παφιακή ομάδα που αν καταφέρει και ανεβάσει στροφές, τότε έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται κάτι καλό στη φετινή διοργάνωση.
Τη Δευτέρα αγωνίζεται απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος, και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μαζέψει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Ακολουθεί ο αγώνας με το λαβωμένο ΑΠΟΕΛ στην Πάφο, παιχνίδι όπου εύκολα ή δύσκολα μπορεί να κερδίσει και να κάνει βαθμολογικό άλμα, νοουμένου ότι θα κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Στη συνέχεια έχει επίσης τον εντός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα, όπου θεωρητικά μπορεί να κερδίσει. Εάν η ομάδα καταφέρει και πάρει το απόλυτο, τότε ναι μπορεί να διακριθεί και παράλληλα να τερματιστούν και τα σενάρια για αλλαγή προπονητή.

Πάντως, η επίσημη ομάδα δια στόματος του εκπροσώπου τύπου Πολύβιου Παλιούρα, κληθείς στον Super Sport fm να απαντήσει εάν υπάρχει θέμα προπονητή, είπε ότι: «Όχι δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Ο Ιανουάριος είναι κρίσιμος μήνας με πολλά παιχνίδια και όλοι θα κριθούν αυτόν τον μήνα και όσο περνάει ο καιρός θα ξέρουμε περισσότερα. Κάνουμε καλά παιχνίδια και πριν την διακοπή αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με Ομόνοια. Αν χάνεις ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύεσαι τότε η μπάλα θα σε τιμωρήσει».
Αναφορικά για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, παρότι διαθέτει ένα αρκετά «πλούσιο» ρόστερ είπε ότι: «Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Δεν είμαστε ομάδα για πρωταθλητισμό, έχουμε πολύ καλό υλικό και πρέπει να το έχεις για πολύ καιρό και να δουλεύεις με αυτό, όσο περνάει ο καιρός θεωρώ θα χτίζεται κάτι πιο καλό, μικρά σταθερά βήματα. Σίγουρα βλέπουμε τα λάθη μας και μαθαίνουμε από αυτά για να ενταχθούμε ανάμεσα στις πιο μεγάλες ομάδες. Δεν θέλουμε να είμαστε φωτοβολίδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here