Την ερχόμενη Τετάρτη η Πάφος fc φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα στο Στέλιος Κυριακίδης. Είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων για τη δεύτερη φάση του κυπέλου Κύπρου.

Οι δύο ομάδες τα είπαν ξανά (για το πρωτάθλημα), δύο φορές μάλιστα, με την παφιακή ομάδα να κερδίζει και τις δύο. Το αν θα καταφέρει και κερδίσει και την τρίτη φορά είναι κάτι που θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, μια πρόκριση στην επόμενη φάση δεν θα είναι και άσχημη για την παφιακή ομάδα. Παλαιότερα, εάν μια ομάδα ήθελε να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, δεν έδινε σημασία στον θεσμό του κυπέλου. Σήμερα, τα πράγματα άλλαξαν. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες, ακολουθούν μια πιο εντατική προετοιμασία και είναι έτοιμοι για να έχουν ακόμα 5-6 παιχνίδια στα πόδια τους.

Από την άλλη έχουμε τη Νέα Σαλαμίνα που είναι σε σαφώς πολύ καλύτερη θέση. Είναι μέσα στην εξάδα και εάν τα καταφέρει στο τέλος θα είναι μεγάλη υπόθεση.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα του Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 15/01/2020 στις 16:00 στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” (ΠΑΦΙΑΚΟ)!

🎫 Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει σήμερα Δευτέρα (13/01) στα νέα γραφεία της ομάδας Πάφος fc – Δανάης 16, Pervolia Court, στον κυκλικό κόμβο.

Ωράριο Προπώλησης:
Δευτέρα 13/01: 09.00-16.00
Τρίτη 14/01: 09.00-16.00
Τετάρτη 15/01: 09.00 – 12.00

Εισιτήρια θα προπωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00.

ONLINE TICKETS:
Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας www.pafosfc.com.cy.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Νέας Σαλαμίνας την Ανατολική.
Τιμή εισιτηρίου ΚΑΝΟΝΙΚΟ: €10 / ΜΑΘΗΤΙΚΟ €5.
Παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here