Γράφει ο Κώστας Ιωάννου

Η περσινή σεζόν της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, με την κατάκτηση της 3ης θέσης, θα έλεγε κανείς πως άνοιξε την όρεξη στον Α.Π.Ο. Χρυσομηλιάς.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θέλουν στο νέο πρωτάθλημα, να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό και αταγωνιστικό πρόσωπο και φυσικά η ομάδα να κυνηγήσει πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο στρατόπεδο των «πορτοκαλί» γνωρίζουν ότι το επίπεδο ανεβαίνει και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει  η ομάδα να ενισχυθεί σε θέσεις που έχει ανάγκη, με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν επίπεδο τον Α.Π.Ο Χρυσομηλίας.

Ο Κύπρος Παπαδημήτρης που θα παραμείνει στο πόστο του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της ομάδας να παραμείνει ο βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ.

Οι επιτελείς του συλλόγου έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλειοψηφεία των παικτών της περσινής ομάδας με μοναδική απώλεια τον Σπάρτακο Φιλιππίδη ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πέγεια.

Στα μεταγραφικά ήδη οι «πορτοκαλί» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Δημήτρη Γιαννακού ενώ παράλληλα υπάρχουν συνεχείς επαφές με 3 ποδοσφαιριστές που αν αποκτηθούν μπορούν να ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Από το οικονομικό θα εξαρτηθεί εάν θα γίνουν δυο η τρεις μεταγραφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here