Η νέα εποχή ξεκίνησε για τα καλά στην Αναγέννηση Ελπίδα Μουττάλου. Οι ισχυροί παράγοντες που επέστρεψαν στην ομάδα, δεν μένουν στα λόγια, αφού τα σχέδιά τους για να φτιάξουν μιαν πανίσχυρη ομάδα ξεκίνησαν…

Χθες, παραμονή του νέου Χρόνου, οι διοικούντες έχουν πληρώσει όλους τους ποδοσφαιριστές (καταβλήθηκαν όλα τα οφειλόμενα), και πλέον με άλλο αέρα, η ομάδα ετοιμάζει δυναμικό μπάσιμο ενόψει μεταγραφικής περιόδου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε επαφή με γνωστό ποδοσφαιριστή, που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Πρώτη μεταγραφή αποτέλεσε ο τερματοφύλακας Γεωργίου, ενώ ακολούθησε η απόκτηση του Θανάση Σάββα (Πασά Λιμάνι).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι διοικούντες έθεσαν ως στόχο, την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου, ενώ θα γίνει προσπάθεια για ένταξη της ομάδας στη Δ’ κατηγορία.

Σε μια άλλη εξέλιξη, την ερχόμενη Παρασκευή, στις 8:30 το βράδυ, στο οίκημα του σωματείου, θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας, όπου καλεσμένη είναι όλη η οικογένεια της Αναγέννησης Ελπίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here