Δείτε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Πάφου Πέτρος Μελαίσης για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Ένωση αλλά και για τα όσα προηγήθηκαν στο παιχνίδι με τη Δόξα.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Μελαϊση στο Ράδιο Πρώτο:

Για την αναμέτρηση με τη Δόξα: «Πολλοί έλεγαν ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε τις μικρές ομάδες. Το καταφέραμε όμως, κάναμε και αυτή την υπέρβαση μετά την αφαίρεση βαθμών. Κάποιοι μπορεί να μην ήθελα να τα καταφέρουμε. Βλέπουμε το δικό μας κάστρο και λέω ότι κερδίζουμε, το τι βλέπουν οι άλλοι είναι δικό τους θέμα. Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχει σταθερότητα, καλός προπονητής και ποιότητα».

Για τον επαναληπτικό με την Ένωση: «Μας δίνει το δικαίωμα να παίξουμε καλύτερα κα να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε την ομάδα να το πετύχουμε, με σεμνότητα πιστεύω ότι υπάρχει δυνατότητα της πρόκρισης. Δύο λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το ‘Στέλιος Κυριακίδης’ και αυτοί που θα έρθουν μεμονωμένα. Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Κουλς και Πάβελ οι απόντες για αύριο».

Δεν θα συμμεριστώ τις υπερβολές περί πολεμικού πεδίου μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα. Κάποιοι λανθασμένα έβγαλαν άλλη εκτίμηση προς τα έξω, εκτιμώ ότι οι ποδοσφαιριστές της Πάφου δεν συμμετείχαν στα επεισόδια. Ήταν λίγο τραβηγμένο. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα παραπεμφθούν κάποιοι, εξαρτάται από τον παρατηρητή».

ΠΗΓΗ: sportime.sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here