Πρωτοβουλία για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου στην πόλη και την επαρχία μας, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας.

Ο Δήμαρχος καλεί  όλα τα Σωματεία -τόσο εκείνα που είναι ενταγμένα στην ΚΟΠ όσο και εκείνα που είναι ενταγμένα στην ΠΟΑΣΠ-, καθώς  και όλους τους  παράγοντες της επαρχίας μας, σε ευρεία σύσκεψη για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Πάφο, σήμερα Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου.

Είναι αναμφίβολο γεγονός ότι στη σύγχρονη εποχή -στην εποχή της άμεσης πληροφόρησης, της πληθώρας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του διαδικτύου και της τηλεόρασης- πόλεις προβάλλονται και καταξιώνονται λόγω του ποδοσφαίρου. Περιοχές αναπτύσσονται τουριστικά και ενισχύονται οικονομικά λόγω των επιτυχιών που σημειώνει η ομάδα τους στα γήπεδα. Μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα είναι μια ζωντανή διαφήμιση για την πόλη και επαρχία της. Και αυτή την αλήθεια πρέπει κάποτε να τη συνειδητοποιήσουμε όλοι μας.

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η Πάφος παραπαίει ποδοσφαιρικά. Και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Με το πνεύμα αυτό συγκαλείται η σύσκεψη. Με το πνεύμα αυτό καλούνται και προσκαλούνται όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και ενδιαφέρονται για την πόλη και επαρχία μας να συμμετάσχουν μαζικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here