Υλικό για την κατασκευή τεράστιας ποσότητας κροτίδων ανακάλυψε και κατέσχε η Αστυνομία στη Λέμπα χθες βράδυ, κατόπιν πληροφοριών που έλαβε από πολίτες. Έκπληκτα τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου που μετέβησαν στο μέρος, βρέθηκαν ενώπιον πολύ μεγάλων ποσοτήτων υλικών και αντικειμένων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εκρηκτικών ειδών και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, τυχόν χρήση των υλικών αυτών θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές απόψε και αύριο όπου θα χρησιμοποιούνταν.

Η ανακάλυψη των επικίνδυνων υλικών έγινε στις 9.30 χθες βράδυ, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της Αστυνομίας. Σε πάρκο στη Λέμπα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σύνεργα και υλικά που σχετίζονται με την κατασκευή κροτίδων.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 26 μεταλλικοί σωλήνες, μια βαριοπούλα, ένας πυροσβεστήρας των δύο κιλών, μια πλαστική σακούλα, που περιείχε άσπρη σκόνη, βάρους πέντε κιλών, που πιστεύεται ότι είναι νιτρικό κάλλιο, μια μποτίλια υγραερίου και μια τσάντα, που περιείχε ποσότητα σκόνης, που πιστεύεται ότι είναι θειάφι.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στην Αστυνομία για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για αποκάλυψη της ταυτότητας των ατόμων που ενέχονται στην υπόθεση συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.

Αστυνομικοί κύκλοι με δηλώσεις τους πριν από λίγο στο PafosNet, χαρακτήριζαν «ευτύχημα» την έγκαιρη ανακάλυψη των υλικών αυτών, κάνοντας λόγο για μια πολύ επικίνδυνη στόχευση κάποιων.

pafosnet.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here