Δεν φαίνεται, στο παρόν στάδιο, να υπάρχει θέμα προπονητή στην Πάφος fc, παρά την απογοήτευση που επικρατεί από τη μικρή συγκομιδή βαθμών. Ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Πάβελ Κογκνίτσε μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, τόνισε ότι ο Κάμερον Τόσακ είναι ένας επαγγελματίας προπονητής και δεν υπάρχει αμφισβήτηση όμως, ο κάθε ένας κρίνεται από το αποτέλεσμα.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή προπονητή στο άμεσο μέλλον άφησε ο κ. Κογκνίτσε με τα λεγόμενά του: “Ο κάθε ένας κρίνεται από το αποτέλεσμα” τόνισε για τον Τόσακ, αφήνοντας να νοηθεί ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση από τα αποτελέσματα και από τον προπονητή.

Πέραν των αποτελεσμάτων, στην ομάδα της Πάφου υπάρχει πικρία και από την απόδοση σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών. Είναι γενικά αποδεκτό ότι οι πλείστοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει αγωνιστική ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Από τη Δευτέρα, η προετοιμασία ενόψει του ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην τελική ευθεία, με την ομάδα του Τόσακ να πηγαίνει στο ΓΣΠ με στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά, ο Τόρες επέστρεψε και είναι πλέον διαθέσιμος, όπως και ο Αουρέλιο. Ο Μέρφι υπέστη θλάση και αναμένεται να επιστρέψει μετά από ένα μήνα.

Αργός προγραμματισμός

Ο Πάβελ Κογκνίτσε αναφέρθηκε και στον αργό προγραμματισμό της ομάδας: «Εδώ έχει ένα φταίξιμο η Κύπρος, διότι έκλεισε το παράθυρο μεταγραφών νωρίτερα από άλλες χώρες. Λόγω της πανδημίας, υπήρχαν διαφορετικά πράγματα σε σχέση με άλλες χώρες. Διαφορετικά προγράμματα διότι το 70% βρισκόντουσαν σε εξέλιξη πρωταθλήματα άλλων χωρών. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, όμως, η μεταγραφική περίοδος έληξε πιο μετά. Κάθε προπονητής θέλει να έχει όλη την ομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας, να μην χρειάζεται να φέρεις πολλούς παίκτες σε μια μεταγραφική περίοδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here