Άνω κάτω το κυπριακό ποδόσφαιρο από τα στημένα παιχνίδια. Φαίνεται ότι ο κόμπος έφθασε στο χτένι και πλέον όλοι, ή τουλάχιστον κάποιοι, προσπαθούν να πατάξουν αυτό το φαινόμενο που κάνει την Κύπρο διεθνώς ρεζίλι. Είναι πλέον γεγονός ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει χάσει την αξιοπιστία του, καθώς έχουμε ένα από τα πιο βρώμικα πρωταθλήματα.

Ευθύνη, πρώτα απ’ όλα έχει η ηγεσία της ΚΟΠ, που για λόγους ευθιξίας όφειλε να παραιτηθεί. Να πάμε σε εκλογές, να μπούνε νέα πρόσωπα και γενικά να πάμε σε επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου μας.

Απ’ εκεί και πέρα, τεράστιες ευθύνες έχουν και όσοι συμμετέχουν στα στημένα και που δυστυχώς είναι πολλοί. Όλοι τους γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν τους κατονομάζει. Οι τελευταίοι που φταίνε σε αυτή την υπόθεση είναι οι φίλαθλοι, όσοι έμειναν στα γήπεδα. Οι τελευταίοι είναι και τα θύματα της όλης υπόθεσης, καθώς πληρώνουν για να πάνε στο γήπεδο και αντί ποδόσφαιρο βλέπουν στημένες καταστάσεις για να πλουτίσουν 2-3 παλιοτόμαρα.

Η υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολη, ωστόσο, μιας και έχουν γίνει κι΄όλας κάποιες συλλήψεις, καλό θα ήταν να κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή μπας και υπάρξουν και άλλες μαρτυρίες. Ήδη κάποια ξένα δημοσιεύματα έκαναν την αρχή… Στο κόλπο είναι πολλοί και πρέπει να αποκαλυφθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here