Ενώ η ομάδα αναχωρεί σε λίγες ημέρες για τη Ρίγα της Λετονίας για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα νέα αποκτήματα, παρά μόνο οι Χολτ και Φιλιώτης.
Τελευταίο νέο απόκτημα ο κύπριος 23 ετών Ανδρέας Φιλιώτης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Ομόνοια. Απ’ εκεί και πέρα, πληροφορίες φέρουν τον Τσέχο μεσοεπιθετικό Ζντένεκ Φόλμπρεχτ να είναι η επόμενη μεταγραφή.
Για τη Ρίγα, λοιπόν, αναχωρεί η Πάφος την ερχόμενη Δευτέρα, όπου, την Τρίτη θα ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με σαφώς υψηλότερους στόχους από τους περσινούς που η ομάδα έμεινε κατηγορία λίγο πριν το φινάλε.
Οι ψηλοί στόχοι, που δεν είναι άλλοι από μια δυνατή ομάδα που θα μπορέσει να μπει σφήνα στους μεγάλους και να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, έχουν φέρει και την ανάλογη αγωνία στους φιλάθλους, κυρίως όσο αφορά το ρόστερ. Μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, με την αγωνία για την καθυστέρηση που παρατηρείται, να είναι στα ύψη. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει το τι υπάρχει στις σκέψεις τόσο των ιδιοκτητών, όσο και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Άλλωστε, τα ίδια είχαμε και κατά την περσινή χρονιά, όταν αρκετοί ποδοσφαιριστές πέρασαν από τη Λετονία για δοκιμαστικά, χωρίς καν να πατήσουν το πόδι τους στην Κύπρο.
Πάντως, οι μέχρι τώρα ποδοσφαιριστές της ομάδας θεωρούνται αρκετά καλοί. Έχουμε τους γνωστούς μας Μπεριγκό, Ντομπνια και Κόπριβετς, καθώς και τον εξαίρετο με βάσει το βιογραφικό του Σκωτσέζο Κέβιν Χολτ.
Πολύ καλή περίπτωση θεωρείται και ο Τσέχος μέσος Ζντένεκ Φόλμπρεχτ που αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Απ’ εκεί και πέρα, έχουμε τους κύπριους Παναγιώτη Ζαχαρίου, Κυριάκο Αντωνίου, Ευγένιο Πέτρου και τον Ανδρέα Φιλιώτη, ενώ εκκρεμεί το θέμα με τον Φυλακτού, ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία με την Ομόνοια και η περίπτωσή του είναι στο περίμενε. Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι μια λίστα με δεκαπέντε αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στη Ρίγα για δοκιμαστικά.
Στις εγκαταστάσεις της ομώνυμης ομάδας που θα προπονηθεί η Πάφος για δύο εβδομάδες, δεν αποκλείεται να αφιχθούν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, που για διάφορους λόγους δεν ανακοινώνονται.
Νέες θέσεις στο σωματείο
H Pafos FC Ltd μέσα στα πλαίσια της ανασυγκρότησης και του επαγγελματικού προτύπου για την νέα αγωνιστική χρονιά, ανακοινώνει τη συνεργασία με τα εξής πρόσωπα στις πιο κάτω θέσεις:
1. Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου- Πέτρος Μελαϊσης, Τηλ : 99516578
2. Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος- Άρης Παναγιώτου
3. Υπεύθυνος Social Media και Λειτουργός Εμπορικού Τμήματος – Μιχάλης Ραουζαίος
4. Λειτουργός Γραφείου Τύπου / Μεταφραστής – Πολύβιος Παλιούρας
5. Λειτουργός Ποδοσφαιρικού Τμήματος Α’ Ομάδας – Σιμός Παναρέτου
6. Λειτουργός Μπουτίκ- Ευθύμιος Κωνσταντίνου
7. Γραμματεία Εταιρείας – Τζένη Καρακίτσου
8. Υπεύθυνος Οικονομικών και Γραμματεία Ακαδημιών – Γιώργος Πυργούδης.
9. Παροχή υπηρεσιών φυσιοθεραπείας – Νίκος Ευθυβούλου
10. Λειτουργός Αθλητικού Υλικού – Kitman – Μάριος Λεωνίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here