Την ώρα που πήγαινε να κοπάσει ο θόρυβος από τις επιστολές της Ομόνοιας και της ΑΕΛ προς ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ «για στημένα παιχνίδια και οι προσυνεννοήσεις διοικητικών παραγόντων για τα αποτελέσματα αγώνων με στόχο να έχουν οικονομικό, βαθμολογικό ή άλλο όφελος» ήρθαν οι κόκκινοι φάκελοι για να επιβεβαιώσουν τα όσα λέγουν οι δύο ομάδες και όχι μόνο.

Για άλλη μια χρονιά, λοιπόν, οι κόκκινοι φάκελοι (εκθέσεις που αφορούν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε αγώνες) έκαναν την εμφάνισή τους στον μαγικό κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει παραλάβει τους εν λόγω φακέλους, τους έχει παραδώσει στην Αστυνομία για να προχωρήσει σε διερεύνηση των γεγονότων και περιμένει τα αποτελέσματα των ερευνών.

Μόνο που αυτά τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν ποτέ! Όπως δεν έχουν έρθει σε υποθέσεις προηγούμενων χρόνων. Η Αστυνομία δεν μπορεί να βρει άκρη και αυτό είναι γνωστό.

Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό και γι’ αυτό στήνονται τα παιχνίδια. Δύσκολα μπορούν να βρουν στοιχεία και γι’ αυτό έγινε πλέον σύνηθες φαινόμενο.

Να σας πω και κάτι: Εδώ δεν μπορεί να βρει άκρη η FIFA και η UEFA που ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα άμα θέλουν, και θα βρει άκρη η κυπριακή αστυνομία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here