Στόματα ερμητικά κλειστά κρατούν όσοι χειρίζονται το θέμα προπονητή στην Πάφος fc. Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν αρκετά ονόματα, όπως αυτά των κύπριων Τιμούρ Κετσπάγια, Πάμπου Χριστοδούλου και του ελλαδίτη Στάικου Βεργέτη, κανείς από τους αρμοδίους δεν σχολιάζει οτιδήποτε.

Μέχρι την Πέμπτη δεν υπήρξε κανένα νεότερο όσο αφορά τον αντικαταστάτη του Στίβεν Πρέσλι στον πάγκο της Πάφος fc, ένα θέμα που χειρίζονται αποκλειστικά οι ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας Σεργκέι Λομάκιν και Ρόμαν Ντουμπόφ, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Λαρς Χάλενγκριν.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν κάποιες πληροφορίες ότι έγιναν επαφές με τον Τιμούρ Κετσπάγια, και ότι είχαν κάποιες διαφορές στο οικονομικό, τις οποίες και ξεπέρασαν. Απ’ εκεί και πέρα, το απόλυτο κενό.

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και αυτό οφείλεται στο κενό επικοινωνίας μεταξύ του γραφείου τύπου και των υπευθύνων που χειρίζονται το θέμα προπονητή. Τα διάφορα ονόματα κύπριων προπονητών που ακούγονται, όπως μας διαβεβαιώνουν άνθρωποι της ομάδας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ουσιαστικά, αποτελούν παιχνίδια των μάνατζερ.

Υπάρχει και ένα άλλο σενάριο που λέει ότι δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτε όσο αφορά τον προπονητή που θα αποκτηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει μια εξαιρετική συμφωνία. Από τη στιγμή που έχει πέσει αρκετό χρήμα για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών δεν αποκλείεται να πέσει ακόμη περισσότερο χρήμα και για τον προπονητή.

Πάντως, είναι ένα θέμα που πρέπει να κλείσει άμεσα, έτσι ώστε το μεσοδιάστημα που ακολουθεί μέχρι τον αγώνα με την Αλκή, στις 20 Οκτωβρίου, να είναι έτοιμος να κοουτσάρει την ομάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here