Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το νεαρό ταλαντούχο Παφίτη ποδοσφαιριστή Κυριάκο Αντωνίου.

Η προσπάθεια της ομάδας μας να δώσει ευκαιρίες στα νεαρά ταλέντα της ακαδημίας, γίνεται πράξη με την σημερινή συμφωνία με τον Κυριακό. Είναι το πρώτο συμβόλαιο με ποδοσφαιριστή των ακαδημιών μας, σε αυτή την ηλικία και αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας.

Ο Κυριάκος Αντωνίου είναι 17 ετών (5/03/2001) και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ο Κυριάκος ξεκίνησε την καριέρα του στην ηλικία των 9 ετών από την Ακαδημία της ομάδας της Πόλης μας. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα μας της Κ-19, ενώ συμμετείχε και στις προπονήσεις όπως και σε φιλικούς αγώνες της Α’ ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον Κυριάκο Αντωνίου στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Σχολιάζοντας την κίνηση αυτήν ο κ. Lars Halengreen δήλωσε:
”Είναι μία μεγάλη μέρα για εμάς, το να κάνουμε συμβόλαιο με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από την Ακαδημία μας. Ο Κυριάκος είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με φιλοδοξίες, πολύ αφοσιωμένος και καλός ποδοσφαιριστής. Όνειρο του να αποτελέσει μέλος της βασικής εντεκάδας της ομάδας μας, ένα όνειρο το οποίο κι εμείς μοιραζόμαστε μαζί του. Δουλεύει σκληρά και έχει σωστή συμπεριφορά για να δίνει τα απαντα για να πετύχει τους στόχους του. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here