Τις οικονομικές «αμαρτίες» της ΠΑΕ ΑΕΚ πληρώνει ακόμα και ο Θωμάς Μαύρος – Η μεγάλη δόξα της «Ένωσης» συνελήφθη για τα χρέη της εταιρείας και μέχρι να απολογηθεί αύριο, θα μείνει κρατούμενος

Ακόμα και μεγάλες μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ «ακουμπούν» οι οικονομικές ατασθαλίες που είχαν συσσωρευτεί στην ΠΑΕ.

Μήνες μετά την παραίτησή του απ’ την προεδρία της «Ένωσης» (την οποία ανέλαβε για να συσπειρώσει τον κόσμο και να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη περσινή χρονιά) ο Θωμάς Μαύρος συνελήφθη κι εκείνος για τα χρέη της εταιρείας.

Όπως είχε γίνει λοιπόν και με τους Θανόπουλο, Νικολαΐδη, Αδαμίδη και Δημητρέλο (που επίσης είχαν διατελέσει πρόεδροι), η μεγάλη μορφή της ΑΕΚ βρέθηκε την Τετάρτη στην Ευελπίδων με την κατηγορία της μη απόδοσης ΦΠΑ, φόρων μεταγραφών, αλλά και οφειλών στο ΙΚΑ.

Δεδομένου όμως ότι η ανακρίτρια δεν πρόλαβε να τον δει σήμερα, θα μείνει κρατούμενος μέχρι αύριο, όταν και θα παραδώσει την απολογία του. Και παρόλο που στη συνέχεια αναμένεται να μείνει ελεύθερος, αυτό δεν αλλάζει τη ντροπή του να διασύρεται τ’ όνομα μιας εμβληματικής φυσιογνωμίας της ΑΕΚ για χρέη που άλλοι δημιούργησαν και άλλοι είχαν καθήκον, ως μέτοχοι, να διευθετήσουν.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here