Τις τελευταίες εβδομάδες ακούμε πολλά σχετικά με την μελλοντική συνεργασία – ενοποίηση της Ομάδας μας με αυτήν της Α.Ε.Κ Κουκλιών. Σίγουρα εφ’ όσον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ίσως οι όποιες λύσεις είναι περιορισμένες, θα βλέπαμε με καλό μάτι μια ενδεχόμενη συνεργασία. Μία συνεργασία όμως η οποία θα δημιουργήσει μια νέα ομάδα, την οποία θα αγκαλιάσουν όλοι οι Παφίτες φίλαθλοι ανεξαιρέτως. Επειδή μέσα από τα Μ.Μ.Ε διαβάζουμε πως το όνομα της νέας ομάδας ενδέχεται να είναι Α.Ε.Κ Πάφου, δηλώνουμε την αντίθεση μας με αυτή την επιλογή, και όποια επίσης επιλογή θα παραπέμπει σε πεθαμένες καταστάσεις του παρελθόντος.

Η ονομασία αποτελεί βασικό συστατικό συσπείρωσης και υποστήριξης από τον κόσμο άρα το όνομα που θα πρέπει να επιλεχθεί θα πρέπει να εμπεριέχει το όνομα Πάφος, το οποίο αγκαλιάζει και την πόλη μας και την κοινότητα των Κουκλιών (Παλαίπαφος της αρχαιότητας) και κάθε Παφίτη από κάθε σημείο της επαρχίας μας μακριά από τα λανθασμένα φαινόμενα του παρελθόντος, πάνω σε υγιείς βάσεις. Σαν ΣΥ.ΦΙ Α.Ε.Π Θύρα 5  ΔΕΝ πρόκειται να στηρίξουμε μια ομάδα, της οποίας το μέλλον θα είναι καταδικασμένο λόγω του πιο βασικού συστατικού, δηλαδή του ονόματος και της μη συσπείρωσης του Παφίτικου κόσμου.

Επίσης να μην θεωρηθεί αυτή η ανακοίνωση ως ασέβεια προς τους παράγοντες και τους κατοίκους της Κοινότητας των Κουκλιών, τους οποίους και σεβόμαστε απόλυτα. Ας ελπίσουμε πως οι παράγοντες οι οποίοι συζητάνε την ενδεχόμενη ενοποίηση να λάβουν πια υπόψη την άποψη του αγνού Παφίτη φίλαθλου και δε θα τον αγνοήσουν όπως για χρόνια τον αγνόησαν κάποιοι και έφεραν την Ομάδα μας σε αυτό το σημείο.

Δ.Σ ΣΥ.ΦΙ Α.Ε.ΠΑΦΟΣ

ΘΥΡΑ-5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here