Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Πάφος FC, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τα εξής:

“Με την ανακοίνωση αυτή επιθυμούμε ως οργανωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ F.C, να εκφράσουμε την απόλυτη στήριξη μας προς το Σωματείο μας και προς το Δ.Σ της ομάδας μας και παράλληλα να ευχαριστήσουμε όλους τους Παφίτες οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Η στήριξη και η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα συναισθήματα όλων εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ομάδα μας, αλλά η φωνή και ο παλμός μας είναι αρκετός για να καταλάβει ο οποιοσδήποτε πως ο Παφίτης απαιτεί τον απόλυτο σεβασμό. Γυρίζουμε σελίδα, προχωράμε μπροστά και κοιτάμε το μέλλον στηρίζοντας την ομάδα της Πόλης και Επαρχίας μας.

Σε συνεργασία με τη Διοίκηση της ομάδας μας, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε όλοι δίπλα από την ομάδα μας κάθε αγωνιστική.

Έτσι λοιπόν για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Ελπίδα Ξυλοφάγου, θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα μεταφέρει τους φίλους της ομάδας δωρεάν, εφ όσον συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων. Για κράτηση θέσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 99539723 (Γιαννος) έως το απόγευμα της Πέμπτης 25-09-2014, δηλώνοντας όνομα και αριθμό προσώπων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here