Σε χθεσινή συνάντηση των Προέδρων των Σωματείων Β΄ Κατηγορίας, των Σωματείων που υποβιβάστηκαν από την Α΄ Κατηγορία και των Σωματείων που ανέβηκαν από τη Γ΄ στη Β΄ Κατηγορία, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν  αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας.
Της σύσκεψης προήδρευσε ο Α΄ Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας και έδωσαν το παρών τους ο αντιπρόσωπος των Σωματείων Β΄, Γ΄ και Δ΄ Κατηγορίας στην Εκτελεστική Επιτροπή κ. Μενέλαος Μενελάου, οι αντιπρόσωποι της Β΄ Κατηγορίας στο Διοικητικό Συμβούλιο κύριοι Σωτήρης Καλογήρου και Κώστας Σοφρωνίου και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς.
Έγινε διεξοδική συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα και αντηλλάγησαν απόψεις , με όλους τους παρευρισκομένους να τονίζουν πως πρώτο τους μέλημα δεν θα πρέπει να είναι τα Σωματειακά τους συμφέροντα αλλά το ευρύτερο καλό του ποδοσφαίρου.
Ομόφωνα οι εκπρόσωποι των Σωματείων που έδωσαν το παρών τους στη σημερινη σύσκεψη,  υπέβαλαν συγκεκριμένη πρόταση προς τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας οι οποίοι ανέλαβαν να τη μεταφέρουν στην Εκτελεστική Επιτροπή και στο Διοικητικό Συμβουλίου προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here