75

Σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός στην Πέγεια, με τον Τάσο Μακρή να συνεχίζει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας. Το έργο του κ. Μακρή είναι επιτυχημένο, κάτι που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους διοικούντες που προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πέραν του προπονητή, στην ομάδα παραμένουν και αρκετοί ποδοσφαιριστής, η παρουσία των οποίων κρίθηκε επιτυχημένη. Πρόκειται για τους Γρ. Κιουρτζίδη (Τ), Μάριο Ιωάννου, Σπάρτακο, Παλατέ Χρ., Αχιλλέα Μιχαήλ, Στάθη Ευσταθίου, Χρ. Βαλαντή κλπ, ενώ σημαντική προσθήκη είναι η επιστροφή Ρέτσα.

Όσο αφορά τις μεταγραφές, όλα θα εξαρτηθούν από τα κενά που θα υπάρχουν στο ρόστερ, όταν ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανέωση.

Ο Τάσος Μακρής μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ανέφερε ότι, “το νέο πρωτάθλημα αναμένεται αρκετά δύσκολο. Πέραν των παφιακών ομάδων που θα είναι αρκετά δυνατές, αναμένουμε και τις άλλες ομάδες να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο”. Κληθείς να τοποθετηθεί για τους στόχους που θα έχει η ομάδα, τόνισε ότι αναλόγως της πορείας που θα έχουμε κατά τον πρώτο γύρο, θα εξαρτηθεί και η μετέπειτα πορεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here