Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας και η Πάφος fc δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κλείσιμο κάποιας μεταγραφής, παρά μόνο ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στο ρόστερ.

Όλα θυμίζουν τις προηγούμενες χρονιές, τότε που η ομάδα αργούσε να πραγματοποιήσει μεταγραφές. Βέβαια, τα πράγματα φέτος είναι κάπως αλλιώς, καθώς ήδη υπάρχει ένας εξαιρετικός κορμός που θα ενισχυθεί με δέκα άλλους ποδοσφαιριστές.
Η ομάδα μοιάζει να είναι γεμάτη στον μεσοεπιθετικό τομέα, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται περεταίρω ενίσχυση. Εκεί που έχει πρόβλημα είναι στον μεσοαμυντικό τομέα, και εκεί αναμένεται να δοθεί περισσότερο βάρος. Από τις δέκα μεταγραφές που θα γίνουν, οι μισές σίγουρα θα αφορούν τον μεσοαμυντικό χώρο.

Η ενίσχυση έπρεπε να είχε ξεκινήσει και όχι να είμαστε ακόμα στο ψάξιμο για τους κατάλληλους. Άλλωστε, ο κύριος Κάμερον Τόσακ έχει δηλώσει ότι θα ήθελε το ρόστερ γεμάτο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για να μπορέσει να δουλέψει με όλους και όχι με τους μισούς.

Πάντως, κάποιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι δεν είναι τυχαία η καθυστέρηση που παρατηρείται. Ο λόγος είναι για να μπορέσει η διοίκηση να διαπραγματευτεί μαζί με ποδοσφαιριστές την τελευταία στιγμή και να δεχθεί την όποια προσφορά τού γίνει.

Στο μεταξύ, παρά το γεγονός ότι το φετινό μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σύγκριση με άλλες χρονιές, εντούτις δεν αποκλείεται να έχουμε και πάλι γνωστούς ανά το παγκόσμιο ποδοσφαιριστές στο χορτάρι του Στέλιος Κυριακίδης, ποδοσφαιριστές οι οποίοι με τις εμπειρίες τους θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα στο να πετύχει τους στόχους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here