Ο νεαρός αποκάλυψε στην κάμερα ότι είδε στον ύπνο του τα νούμερα που θα έπαιζε και έτσι συμπλήρωσε το δελτίο που περιελάμβανε 13 αριθμούς και 3 Τζόκερ

Τα 17 εκατομμύρια που έχει φτάσει το τζακ ποτ του Τζόκερ ορέγονται όλοι οι Έλληνες και σε αρκετές περιπτώσεις τα ποσά που παίζονται υπερβαίνουν το συνηθισμένο.

Μια από αυτές αποκαλύφθηκε σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, όταν ο ρεπόρτερ που βρισκόταν σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «έπεσε» πάνω σε έναν νεαρό που είχε ένα μάτσο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ πάνω στο τραπέζι και συμπλήρωνε ένα δελτίο.

Ο νεαρός αποκάλυψε στην κάμερα ότι είδε στον ύπνο του τα νούμερα που θα έπαιζε και έτσι συμπλήρωσε το δελτίο που περιελάμβανε 13 αριθμούς και 3 Τζόκερ. Το κόστος για το δελτίο ήταν 3.000 ευρώ και ο εν λόγω κύριος έδειξε να πιστεύει στη νίκη. Έδειξε παντως να δυσνανασχετεί όταν ο ρεπόρτερ αποκάλυψε στον αέρα ότι είχε παίξει το «8»…

Κάποτε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης είχε γράψει το στίχο: Αρχίζει το ματς, αδειάζουν οι δρόμοι. Κάτι ανάλογο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί απόψε στις 20:55 όταν και είναι προγραμματισμένη η κλήρωση υπ’ αριθμ. 1546 στην ιστορία του Τζόκερ.

Τα τουλάχιστον 17 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού αποτελούν δέλεαρ για μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν την τύχη τους για το μεγάλο έπαθλο.

Μετά από δεκαπέντε συνεχόμενα τζακ ποτ όλοι ελπίζουν ότι αυτό που βγήκε από την κληρωτίδα της περασμένης Κυριακής θα είναι το τελευταίο και έτσι το αστρονομικό ποσό – μολονότι δεν είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού – επιτελούς θα βρει έναν ή περισσότερους κατόχους. Όχι ότι πάντως και η δεύτερη κατηγορία δεν μπορεί να είναι αρκούντως κερδοφόρα καθώς στην τελευταία κλήρωση οι 17 νικητές μοιράστηκαν από 78.000 ευρώ έκαστος.

Κι αν για το ποσό που θα μοιραστεί το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί, μετά από 14 τζακ ποτ, 20 εκατομμύρια ευρώ, το ίδιο μάλλον δεν θα συμβεί με τις στήλες που θα συμπληρωθούν καθώς είναι πολύ πιθανόν να ξεπεραστούν οι 40 εκατομμύρια του ίδιου μήνα αν κρίνει κανείς από την πορεία των τελευταίων κληρώσεων: 16 εκατομμύρια πριν από δύο Κυριακές, 22 εκατομμύρια την περασμένη Πέμπτη, 30 εκατομμύρια την Κυριακή που μας πέρασε.

Κι αν κάποιος θέλει και μπορεί να ποντάρει στα σίγουρα, να παίξει δηλαδή όλους τους αριθμούς – και τους 45 επάνω και τους 20 του τζόκερ – τότε θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα του κοστίσει 12.217.590 ευρώ με τα προσδοκόμενα έσοδα – αν υποθέσουμε ότι θα είναι ο μόνος υπερτυχερός – να είναι της τάξης των 1.382.410 ευρώ καθώς από τα 17 εκατ. ευρώ θα πρέπει να αφαιρεθεί ο φόρος της τάξης του 20%.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here