Το τετραήμερο 12-15 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των δέκα ηλικιακών κατηγοριών

Οι ημερομηνίες του Τουρνουά Αγίας Νάπας 2014 έχουν οριστικοποιηθεί. Το τετραήμερο 12 με 15 Απριλίου θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών στην Κύπρο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου στη φάση των Ομίλων, ενώ τα νοκ-άουτ και οι τελικοί των δέκα ηλικιακών κατηγοριών θα λάβουν χώρα τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη.

Το Τουρνουά Αγίας Νάπας θα πραγματοποιηθεί φέτος για 13η συνεχόμενη χρονιά και διοργανώνεται από τη Soccer World Cyprus. Το Τουρνουά στηρίζει ο Δήμος Αγίας Νάπας και ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Νάπας (ΑΟΑΝ). Οι εκατοντάδες αγώνες της διοργάνωσης λαμβάνουν χώρα στο δημοτικό στάδιο της Αγίας Νάπας και στα δεκαπέντε βοηθητικά γήπεδα, όλα με φυσικό χλοοτάπητα.

Στη διοργάνωση του 2014 θα διεξαχθούν δέκα ηλικιακές κατηγορίες, για παίκτες γεννημένους από το 1998 μέχρι το 2007. Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν σωματεία και ιδιωτικές ακαδημίες, οι οποίες θα διεκδικήσουν τον άτυπο τίτλο της καλύτερης ομάδας Παγκύπρια στην ηλικιακή τους κατηγορία. Την ίδια στιγμή οι ποδοσφαιριστές θα παίζουν υπό τα βλέμματα δεκάδων σκάουτερ που συρρέουν κάθε χρόνο στη διοργάνωση. Οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν θα κληθούν στο καμπ των Cyprus Elite Players που πραγματοποιείται τον Μάιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές φροντίζουν όπως όλες οι ομάδες που ενδεχόμενα έχουν και άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις εκείνες τις μέρες, να λαμβάνουν διευκολύνσεις στο πρόγραμμα τους.

Την ίδια στιγμή, οι διοργανωτές του Τουρνουά Αγίας Νάπας προτρέπουν στις ομάδες όπως έγκαιρα δηλώσουν συμμετοχή και κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αφού λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από νέες ακαδημίες, μετά τις προκαθορισμένες ημερομηνίες, δεν μπορούν να εγγυηθούν τη συμμετοχή, ειδικά σε ηλικίες όπου αναμένεται να συμπληρωθεί γρήγορα ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών.

Μεγάλη ώθηση στην περιοχή
Διαχρονικά το Τουρνουά Αγίας Νάπας δίνει μεγάλο στήριγμα στην περιοχή, σε μια εποχή όπου οι τουρίστες δεν έχουν ακόμη συρρεύσει κατά χιλιάδες. Τις ημέρες του Τουρνουά, χιλιάδες είναι τα άτομα (ποδοσφαιριστές, προπονητές, συγγενείς) που δίνουν το παρών τους στην ελεύθερη Αμμόχωστο, ενισχύοντας τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ εκατοντάδες είναι οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here